Računalniško vodene naprave

Računalniško vodene naprave (sonde, kamere in kombinirani sistemi) za svoje delovanje potrebujejo zunanji računalnik z ustrezno programsko opremo Courage & Khazaka. Tako je omogočena možnost trajnega hranjenja opravljenih meritev in/ali zajetih slik.

Kombinirani sistemi (sonde + kamere)

Multi Skin Test Center® MC 1000

Multi Skin Test Center® MC 1000

Ustvarite svoje merilno orodje z dodajanjem sond po svoji izbiri. Tako lahko promovirate izdelke in tretmaje z napredno programsko opremo. Povečajte prodajo izdelkov in tretmajev z edinstveno storitvijo, s katero boste izstopali med tekmeci.

Preberi več
Multi Skin Test Center MC 750

Multi Skin Test Center MC 750

Preprosto ustvarite svoj lasten merilni sistem in opravite analize z izjemno programsko opremo

Sestavite svoj sistem za analizo kože točno tako, kot ga potrebujete, tako da izberete 7 osnovnih sond, dve kameri z različnimi načini osvetlitve in več kot 15 različnih merilnih parametrov v sodobni izpopolnjeni programski opremi SCS - Skin Competence System.

Preberi več

Kamere

VisioFace® 1000D

VisioFace® 1000D

Zajemite osupljive fotografije celotnega obraza z visoko ločljivostjo s standardizirano osvetlitvijo in v istem položaju, pri čemer bo zajem hkrati zelo ekonomičen.

Preberi več
Visiopor® PP 34 N

Visiopor® PP 34 N

Porfirine tvori bakterija Cutibacterium acnes, ki se pojavi v naravni bakterijski flori človeške kože (kožna flora). Pod določeno UV-svetlobo je mogoče porfirine prepoznati po njihovi oranžno-rdeči fluorescenci. Če je oseba nagnjena k tovrstnemu stanju, lahko povzročijo nastanek aken. Kamera Visiopor® uporablja specifično UV-svetlobo s polarizacijskimi filtri za izjemen prikaz fluorescence.

Preberi več
Visioscope® PC 35

Visioscope® PC 35

Edinstvena USB-kamera za kožo, ki omogoča podroben pregled posameznih predelov kože. Skupaj s privlačno in sodobno preogramsko opremo SCS - Skin Competence System vam je na voljo prepričljivo orodje za kozmetično svetovanje.

Preberi več

Dodatki

Sebufix® F 16

Sebufix® F 16

Sebufix® F 16 je posebna folija, ki zahvaljujoč mikro poram s površine kože absorbira sebum, ki se prikaže kot lise različnih velikosti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče v realnem času kvalitativno spremljati nastajanje sebuma.

Preberi več
Corneofix® F 20

Corneofix® F 20

Corneofix® F 20 je poseben samolepilni trak za zbiranje korneocitov (odmrlih celic). Število, velikost in debelina korneocitov kažejo na stopnjo deskvamacije/hidracije rožene plasti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče deskvamacijo oceniti z njeno programsko opremo.

Preberi več

Programska oprema

Software Skin Competence System (SCS)

Software Skin Competence System (SCS)

Nova generacija aplikacije za analizo kože bo dvignila vaše kozmetično svetovanje na višjo raven. Privlačna, sodobna programska oprema SCS – Skin Competence System – je program, ki združuje funkcije za meritve kože na obrazu, las in telesa ter vključuje kamere in možnost slikanja celotnega obraza.

Preberi več
Programska oprema Dermacheck 3000

Programska oprema Dermacheck 3000

Dermacheck 3000 ponuja zanimive merilne module za uporabo v salonih ali lepotnih inštitutih. Meritve različnih parametrov kože s sondami kombinira s posnetki kože, zajetimi s kamero, ter dermatoskopijo in svetovanjem o tretmajih z laserjem/IPL na podlagi merjenja melanina in eritema.

Preberi več