Visioscan® VC 20plus

Visioscan® VC 20plus

Visioscan® VC 20plus je edinstvena videokamera z UVA-svetlobo in visoko ločljivostjo za neposredno preučevanje površine kože. Parametri SELS® (Surface Evaluation of the Living Skin, preučevanje površine žive kože) so bili razviti posebej za to kamero in se uporabljajo v številnih študijah. Slike zelo nazorno prikazujejo strukturo kože in stopnjo suhosti. Kamera se lahko uporablja na pigmentnih lisah in lezijah ter laseh. S svojo večnamensko programsko opremo je Visioscan® VC 20plus visoko prilagodljiv sistem za preprosto, natančno in zelo ekonomično opredelitev stanja površine kože. Že več let se uporablja na krovu Mednarodne vesoljske postaje – ISS.

Preberi več
Visioline® VL 650 - Quantirides®

Visioline® VL 650 - Quantirides®

Visioline® VL 650 je idealna in ekonomična naprava za objektivno analizo globljih linij in makro gub, kot so »račje tačke«. Gre za nadaljnji razvoj priznanega sistema Quantirides®.

Preberi več
Sebufix® SF 16

Sebufix® SF 16

Sebufix® F 16 je posebna folija, ki zahvaljujoč mikro poram s površine kože absorbira sebum, ki se prikaže kot lise različnih velikosti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče v realnem času kvalitativno spremljati nastajanje sebuma.

Preberi več
Corneofix® CF 20

Corneofix® CF 20

Corneofix® F 20 je poseben samolepilni trak za zbiranje korneocitov (odmrlih celic). Število, velikost in debelina korneocitov kažejo na stopnjo deskvamacije/hidracije rožene plasti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče deskvamacijo oceniti z njeno programsko opremo.

Preberi več
Visiopor® PP 34N

Visiopor® PP 34N

Kamera Visiopor® PP 34 uporablja posebno UV-svetlobo za prikaz lezij aken s površino vsaj 8 × 6,4 mm s fluorescenco. Oranžno-rdeča fluorescenca kaže na prisotnost bakterije Propionibacterium acnes v klinično neočitnih (folikularna impakcija in mikrokomedoni) in klinično očitnih lezijah (komedoni, papule in pustule).

Preberi več
DandruffMeter DA 20

DandruffMeter DA 20

Analiziranje prhljaja je pomembna tema pri raziskavah izdelkov za nego las in njihovem preizkušanju učinkovitosti. Pri napravi DandruffMeter DA 20 je na voljo zelo ekonomičen in izjemno priročen sistem za analizo slike.

Preberi več
VisioFace® RD

VisioFace® RD

Naprava VisioFace® RD in njena programska oprema sta bili razviti skupaj z našimi partnerji iz podjetja Monaderm iz Francije za zajem slik celotnega obraza visoke ločljivosti v standardiziranih pogojih za dokumentiranje tretmajev in študij. Osredotoča se na preprosto organizacijo fotografij in podrobne primerjave.

Preberi več