Samostojno delujoče naprave

Samostojno delujoče naprave (sonde, kamere in kombinirani sistemi) za svoje delovanje ne potrebujejo zunanji računalnik. Primerne so v okoljih, kjer ni potrebe trajnega hranjenja opravljenih meritev in/ali zajetih slik (npr. maloprodajna mesta).

Kombinirani sistemi (sonde + kamere)

Multi Dermascope MDS 1000

Multi Dermascope MDS 1000

Merite hidracijo kože, vsebnost olj, prožnost in pigmentacijo (da boste lažje priporočali zaščito pred soncem). Slike, zamrznjene na zaslonu, vam lahko pomagajo pri svetovanju o negi kože.

Preberi več

Sonde

Beauty Analizer B3

Beauty Analizer B3

Naprava hitro in preprosto izmeri 3 najzanimivejše parametre kože: hidracijo kože, olja na koži in pigmentacijo. Z njo je mogoče učinkovito priporočiti izdelke za nego kože in sončenje ter je uporabna na vseh prodajnih mestih in v centrih oziroma salonih.

Preberi več
Elastometer EM 25

Elastometer EM 25

Najbolj uporabljena sonda za merjenje prožnosti kože na svetu z zaslonom in razlagalno preglednico.

Preberi več

Dodatki

Sebufix® F 16

Sebufix® F 16

Sebufix® F 16 je posebna folija, ki zahvaljujoč mikro poram s površine kože absorbira sebum, ki se prikaže kot lise različnih velikosti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče v realnem času kvalitativno spremljati nastajanje sebuma.

Preberi več
Corneofix® F 20

Corneofix® F 20

Corneofix® F 20 je poseben samolepilni trak za zbiranje korneocitov (odmrlih celic). Število, velikost in debelina korneocitov kažejo na stopnjo deskvamacije/hidracije rožene plasti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče deskvamacijo oceniti z njeno programsko opremo.

Preberi več