Nohti

Ocenjevanje lastnosti nohtov in vivo je vse pomembnejše pri ocenjevanju učinkovitosti izdelkov za nego nohtov in kozmetičnih izdelkov za nohte. Z novimi, inovativnimi merilnimi sistemi je mogoče preverjati vedno nove trditve in lastnosti.

Nail StrainStress meter NM 100

Nail StrainStress meter NM 100

Prvič v zgodovini so mogoče objektivne, izjemno natančne meritve na nohtih. V sodelovanju s prof. Paolo Perugini z Univerze v Pavii v Italiji smo razvili patentirano napravo za analizo mehanskih lastnosti nohtov, kot so čvrstost, prožnost in debelina.

Preberi več
Tewameter® TM Nano

Tewameter® TM Nano

Tewameter® TM Nano s svojo izjemno majhno merilno komoro (Ø samo 2 mm) omogoča merjenje transepidermalne izgube vode (TEWL) v enoti g/h/m² na majhnih ali težko dosegljivih mestih, npr. nohtih, lasišču z lasmi, ustnicah.

Preberi več
Skin-Glossymeter GL 200

Skin-Glossymeter GL 200

Merjenje sijaja je zelo pomembno pri preizkušanju učinkovitosti izdelkov za nego kože, nego las in dekorativne kozmetike (rdečila za ustnice, ličila itd.). Koža in lasje naj bi imeli naraven, svetleč sijaj, ne da bi bili videti mastni. Sijaj je pomemben parameter tudi v kozmetiki za nohte.

Preberi več
Visioscan® VC 20plus

Visioscan® VC 20plus

Visioscan® VC 20plus je edinstvena videokamera z UVA-svetlobo in visoko ločljivostjo za neposredno preučevanje površine kože. Parametri SELS® (Surface Evaluation of the Living Skin, preučevanje površine žive kože) so bili razviti posebej za to kamero in se uporabljajo v številnih študijah. Slike zelo nazorno prikazujejo strukturo kože in stopnjo suhosti. Kamera se lahko uporablja na pigmentnih lisah in lezijah ter laseh. S svojo večnamensko programsko opremo je Visioscan® VC 20plus visoko prilagodljiv sistem za preprosto, natančno in zelo ekonomično opredelitev stanja površine kože. Že več let se uporablja na krovu Mednarodne vesoljske postaje – ISS.

Preberi več
Corneofix® CF 20

Corneofix® CF 20

Corneofix® F 20 je poseben samolepilni trak za zbiranje korneocitov (odmrlih celic). Število, velikost in debelina korneocitov kažejo na stopnjo deskvamacije/hidracije rožene plasti. Ko je folija nameščena na kamero Visioscan®, je mogoče deskvamacijo oceniti z njeno programsko opremo.

Preberi več
Skin-pH-Meter PH 905

Skin-pH-Meter PH 905

Merilnik pH-vrednosti kože PH 905 je hitro, preprosto in ekonomično orodje za natančno merjenje pH-vrednosti na površini kože ali lasišču.

Preberi več
Ultrascan UC 22

Ultrascan UC 22

Ultrazvok 22 MHz je zanimivo orodje za merjenje debeline in gostote kože in vivo na najrazličnejših področjih uporabe. Ultrascan UC 22 je originalna oprema, izdelana posebej za C+K in naše stranke, s katero lahko dopolnite niz parametrov za testiranje kože. Gre za izjemno ekonomično, preprosto in precizno ultrazvočno napravo za kozmetične raziskave.

Preberi več