TempTest®

TempTest®

Naprava določa, ali bolnik trpi za urtikarijo zaradi mraza (CCU) in pri kateri mejni temperaturi se pojavijo simptomi. Urtikarija zaradi mraza je oblika fizikalne urtikarije, pri kateri se ob stiku kože s temperaturami pod temperaturo kože pojavijo simptomi, kot so srbenje, pekoč občutek in/ali angioedem. Naprava lahko zazna tudi urtikarijo zaradi toplote (reakcijo na stik s temperaturami nad temperaturo kože). Vendar pa je pogostejši tip urtikarija zaradi mraza.

Preberi več
Ultrascan UC 22

Ultrascan UC 22

Ultrazvok 22 MHz je zanimivo orodje za merjenje debeline in gostote kože in vivo na najrazličnejših področjih uporabe. Ultrascan UC 22 je originalna oprema, izdelana posebej za C+K in naše stranke, s katero lahko dopolnite niz parametrov za testiranje kože. Gre za izjemno ekonomično, preprosto in precizno ultrazvočno napravo za kozmetične raziskave.

Preberi več
Programska oprema Dermacheck 3000

Programska oprema Dermacheck 3000

Dermacheck 3000 ponuja zanimive merilne module za uporabo v salonih ali lepotnih inštitutih. Meritve različnih parametrov kože s sondami kombinira s posnetki kože, zajetimi s kamero, ter dermatoskopijo in svetovanjem o tretmajih z laserjem/IPL na podlagi merjenja melanina in eritema.

Preberi več