CutiScan CS 100

CutiScan CS 100

Merjenje popuščanja kože med sesanjem/sproščanjem krožnega območja kože z videokamero (optični pretok). CutiScan ponuja novo dimenzijo opazovanja mehanskih lastnosti kože (viskoelastičnosti in anizotropije).

Preberi več
Nail StrainStress meter NM 100

Nail StrainStress meter NM 100

Prvič v zgodovini so mogoče objektivne, izjemno natančne meritve na nohtih. V sodelovanju s prof. Paolo Perugini z Univerze v Pavii v Italiji smo razvili patentirano napravo za analizo mehanskih lastnosti nohtov, kot so čvrstost, prožnost in debelina.

Preberi več
MoistureMap MM 200

MoistureMap MM 200

Grafični prikaz kapacitivnosti kože, ki temelji na preverjenem senzorju L'Oreal SkinChip®*. Senzor daje grafične informacije o porazdelitvi hidracije blizu površja ter mikro topografiji kože in drugih tkiv (tekstil, rastline itd.). Najnovejši model vključuje nov senzor in sodobno dovršeno programsko opremo z dodatnimi funkcijami za lažje delo.

Preberi več
Meibometer® MB 560

Meibometer® MB 560

Lipidi, ki jih proizvajajo tarzalne žleze, ohranjajo vlažnost solzne tekočine, s čimer preprečujejo sušenje oči in ohranjajo jasen vid. Do tipičnih težav s suhimi očmi pride, ko je tvorba lipidov v tarzalnih žlezah motena. Stabilnost solznega filma se poruši in lahko hitro razpade, zaradi česar lahko na površini oči nastanejo suhe lise. Meibometer® je prvo in edino merilno orodje na svetu, ki ponuja zanimiv in edinstven pristop za oceno te nepravilnosti.

Preberi več
Mobile Data Collector DC 3000

Mobile Data Collector DC 3000

Ta majhna, preprosta in lahka naprava na baterije predstavlja zanimiv, stroškovno zelo učinkovit pristop k preizkušanju učinkovitosti in podpiranju trditev glede učinkovitosti. Vsebuje priznani Corneometer® CM 825 za merjenje hidracije kože, ki ga lahko kot »domači test« pošljete prostovoljcem. Testi hidracije z izdelkom Corneometer® so zlati standard na področju preizkušanja učinkovitosti v kozmetični industriji.

Preberi več
Sensorimeter SR 100

Sensorimeter SR 100

S kombinacijo senzorične analize in objektivnih metod merjenja kozmetična industrija subjektivno dojemanje izdelkov s strani potrošnika jemlje zelo resno, zato je to del skoraj vsakega preizkušanja učinkovitosti. Zastavljena vprašanja in odgovori nanje predstavljajo senzorični profil izdelka. K senzorični analizi prispevajo izkušnje, okus, odnos, družbeno ozadje, kultura in razpoloženje potrošnikov.

Preberi več
Ultrascan UC 22

Ultrascan UC 22

Ultrazvok 22 MHz je zanimivo orodje za merjenje debeline in gostote kože in vivo na najrazličnejših področjih uporabe. Ultrascan UC 22 je originalna oprema, izdelana posebej za C+K in naše stranke, s katero lahko dopolnite niz parametrov za testiranje kože. Gre za izjemno ekonomično, preprosto in precizno ultrazvočno napravo za kozmetične raziskave.

Preberi več
Derma Unit SSC 3

Derma Unit SSC 3

Derma Unit SSC3 je klasična kompaktna naprava z digitalnim prikazovalnikom za izdelke Sebumeter®/Corneometer®/merilnik pH-vrednosti kože v enem ohišju.

Preberi več